UKK

Miksi kirje ei ole tullut perille?

  • Posti on siirtynyt koko maass vuoropäivä ja vuoroviikkojakeluun. Postia jaetaan kahden viikon aikana vain viitenä päivänä. Olen saanut Postilta vastauksen, että ykkösluokan kirje saattaa kulkea 2 kalenteriviikkoa ennen saapumista perille. Kannattaakin harkita toimitustavan päivittämistä Pikkupakettiin (entinen xxs-paketti).

Haluaisin askartelumassaleikkurin tietystä muodosta, onko se mahdollista?

  • Laita minulle viestiä, millaisen askartelumassaleikkurin haluaisit. Jos mahdollista, laita kuvaideoita tai linkki minkä tyylistä leikkuria haluat. En tee tuote- tai mallisuojattuja leikkureita.

Maksaako suunnittelu?

  • Oli kyse askartelumassaleikkurista, mitalista tai muusta tuotteesta, suunnittelutyö on tuntihinnoiteltua. Mitalien suunnittelu on 1-3 tunnin työ, askartelumassaleikkurit yleensä 0,5-1 tuntia. Jos tuoteideasi on sellainen, jonka voin laittaa kauppaan myyntiin muillekin, en peri suunnittelukuluja. Jos taas haluat tuotteen vain itselle, loppusummaan lisätään suunnittelusta tulleet kulut. Tuntihinta on 30e / h.

Saanko tehdä tuotteita myyntiin ostamillani askartelumassaleikkureilla?

  • Kyllä, saat käyttää leikkureillani tehtyjä tuotteita myyntiin. Voit halutessasi tägätä sosiaalisessa mediassa @johannas_3d tai lisätä #johannas3d.