UKK

Miksi kirje ei ole tullut perille?

  • Posti on siirtynyt koko maass vuoropäivä ja vuoroviikkojakeluun. Postia jaetaan kahden viikon aikana vain viitenä päivänä. Olen saanut Postilta vastauksen, että ykkösluokan kirje saattaa kulkea 2 kalenteriviikkoa ennen saapumista perille. Kannattaakin harkita toimitustavan päivittämistä Pikkupakettiin (entinen xxs-paketti).

Tuotteessa lukee “toimitus 2-3 päivässä”, mitä tämä tarkoittaa?

  • Kaupalla ei ole tuotevarastoa, vaan kaikki tuotteet säilytetään tiedostona ja filamenttina. Isommat tuotteet, kuten lankakulhot, tulostuvat 8-14 tuntia, joten niitä en voi luvata seuraavan päivän toimitukseen. Tilaamasi tuote on siis tulostettu sinulle, eikä se ole pölyttynyt hyllyssä odottamassa.

Mitä tarkoittaa “kasvipohjainen, biohajoava muovi”?

  • PLA eli polylaktidi sisältää muovia ja kasvimassaa, esimerkiksi sokeriruokoa tai maissitärkkelystä. Tulostettuja tuotteita ei voi laittaa omaan kompostiin, vaan se vaatii lämpökompostointia. Lisää tietoa PLA-muovista Savonian sivulla. Artikkeli PLA-muovista englanniksi.

Haluaisin askartelumassaleikkurin tietystä muodosta, onko se mahdollista?

  • Laita minulle viestiä, millaisen askartelumassaleikkurin haluaisit. Jos mahdollista, laita kuvaideoita tai linkki minkä tyylistä leikkuria haluat. En tee tuote- tai mallisuojattuja leikkureita.

Maksaako suunnittelu?

  • Oli kyse askartelumassaleikkurista, mitalista tai muusta tuotteesta, suunnittelutyö on tuntihinnoiteltua. Mitalien suunnittelu on 1-3 tunnin työ, askartelumassaleikkurit yleensä 0,5-1 tuntia. Jos tuoteideasi on sellainen, jonka voin laittaa kauppaan myyntiin muillekin, en peri suunnittelukuluja. Jos taas haluat tuotteen vain itselle, loppusummaan lisätään suunnittelusta tulleet kulut. Tuntihinta on 30e / h.

Saanko tehdä tuotteita myyntiin ostamillani askartelumassaleikkureilla?

  • Kyllä, saat käyttää leikkureillani tehtyjä tuotteita myyntiin. Voit halutessasi tägätä sosiaalisessa mediassa @johannas_3d tai lisätä #johannas3d.