Ratas korttiaskarteluun (setti 1)

3,00 

Erikokoisia rattaita, joita voi käyttää korttiaskartelussa, bujoilussa tai vaikka Steampunk-aiheissa asusteissa koristeena. Kuvassa pienin koko, 2.5 cm. 

Setissä on neljä erilaista ratasta, kaikki saman kokoisia (2 kappaletta kutakin). Settien koot (halkaisija)

1: 2.5 cm (1 tuuma)

2: 5 cm (2 tuumaa)

3: 7.5 cm (3 tuumaa)

4: 10 cm (4 tuumaa)

Kuvissa akryylimaalattuja rattaita, viimeisenä spraymaalilla maalattu tuote. Kaikkien materiaalina sama harmaa PLA-muovi.

Materiaali on PLA-muovia, jota voi maalata tavallisilla akryylimaaleilla, tai spraymaalilla. Akryylimaalia kannattaa sivellä useampi ohut kerros, antaa kerrosten kuivua, jotta saat pinnasta peittävämämän. Jos maali ei tartu, kannattaa ratas pestä esim. astianpesuaineella, jotta pinnasta irtoaa mahdollinen sormista tarttunut rasva.

Maalattua pintaa voi varovasti hioa hiekkapaperilla, tällöin saa alempia kerroksia esille, tai vaikka ihan tulostepintaan asti, jolloin esiin nousee harmahtava sävy.

Rattaat tulostettu Suomessa, kasvipohjaisesta, biohajoavasta muovista. Tuote kestää koristekäytössä, se ei ole oikea kestävä ratas.

3D tulostetut rattaat soveltuvat hyvin korttiaskarteluun, bujon koristeluun tai vaikka Steampunk-asusteiden koristeluun. Setissä on 4 erilaista ratasta, settejä on 4 eri kokoa. Materiaalina biohajoava kasvipohjainen PLA-muovi, jota voi maalata akryylimaalleilla tai spraymaalilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.