Tietosuojaseloste

Rekisterin pitäjä / rekisteristä vastaava

Johanna Koski

info@johannas3d.fi

Y-tunnus 1785091-7

Rekisterin nimi:

Johannas asiakasrekisteri

Rekisterin tietoihin on pääsy ainoastaan omistajalla. Rekisteriin tallentuu tietojasi, kun teet ostoksia Johannas-verkkokaupasta. Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme hallinnoimaan tilauksiasi ja toimittamaan ne sinulle.

Emme välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen, rekisterinpitäjän toimintojen ja asiakaspalvelun ylläpitäminen ja kehittäminen sekä markkinoinnin kohdentaminen eri asiakasryhmille. Kerättyjä henkilötietoja käsitellään ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja, jotka asiakas itse ilmoittaa :

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot
  • Asiakkaan tilaamat tuotteet
  • Asiakkaan tilauksen lisätietokentässä antamat tiedot
  • Tilauksissa käytetyt toimitus- ja maksutavat
  • Lähetysten seurantatiedot

Rekisterin suojaus

Rekisteri on olemassa vain sähköisessä muodossa yrityksen korkean turvaluokituksen pilvipalvelussa ja se on suojattu asianmukaisin hallinnollisin ja teknisin suojausmenetelmin.

Rekisteriin pääsy on mahdollista vain salatulla yhteydellä sekä henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Rekisterin käyttö on luottamuksellista.

Rekisteriin kerättyjä tietoja säilytetään ainoastaan niin kauan ja siinä laajuudessa kuin tarpeellista suhteessa niiden käyttötarkoitukseen. Rekisterin tietosisältöä, käytön perustetta ja käsittelyn tarvetta arvioidaan vähintään kolmen (3) vuoden välein.

Rekisteröityjen oikeudet

Rekisteröidyllä on on lain asettamissa rajoissa oikeus saada nähtäväksi, mitä tietoja sinusta on kerätty, vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista tai poistamista, kieltää käsittelemästä henkilötietoja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten.

Edellä mainittuja oikeuksia voidaan käyttää ottamalla yhteyttä tämän rekisteriselosteen alussa mainittuja yhteystietoja käyttäen, noudattamalla markkinointiviesteissä olevia ohjeita sekä muokkaamalla itse käyttäjätilisi asetuksia.

Maksupalvelu

Maksupalvelumme tuottaa Paytrail. Heidän tietoturvaselosteeseen voitte tutustua täältä: https://www.paytrail.com/tietosuojaselosteet

Analytics

Kaupassa käytetään Googlen GA4-analytiikkapalvelua sekä Piwik Pro -analytiikkapalvelua.

Suostumus

Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön.